Ювентус обмисля варианта да привлече двама играчи на Манчестър Юнайтед

...
 Ювентус обмисля варианта да привлече двама играчи на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Ювентус ще се опита да отмъкне двама от Манчестър Юнайтед

 Ювентус обмисля разновидността да притегли двама играчи на Манчестър Юнайтед през зимата, оповестиха британските медии. Шефовете на " Старата госпожа " към този момент над месец проучват опцията да привлекат чартърен Джейдън Санчо, а в този момент тяхното внимание е било ориентирано и към Дони ван де Беек.

Английското крило изпадна в недружелюбност при започване на сезона, когато навлезе в спор с Ерик загар Хаг, след това отхвърли да се извини и към този момент три месеца тренира с юношите на клуба. Нидерландският полузащитник пък е на " Олд Трафорд " от три сезона, само че по този начин и не съумя да се наложи в отбора и да запише поредност от дуели.

Точно поради това от Ювентус обмислят забавна договорка. Шефовете на клуба от Торино искат да вземат двамата футболисти чартърен с възможни преференциални условия за привличането им за непрекъснато през лятото. Те обаче ще желаят да заплащат единствено част от заплатите на двамата футболисти, а опцията за откупуването им няма да е наложителна, а единствено по преценка на на база на представянето им. Шефовете на Юве са обнадеждени и от различен сходен образец през лятото, когато Мейсън Грийнууд също бе изпаднал в недружелюбност на " Олд Трафорд ", но успя да възроди кариерата си след наема в испанския Хетафе.
 Ювентус с интерес към Санчо
Ювентус с интерес към Санчо

Италианците го желаят чартърен, само че Юнайтед да продължи да му заплаща заплатата

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР